Elkészítés: A gesztenyéket beáztattam egy éjszakára vízbe. Másnap egy késsel X-alakban bevágtam a héját, s hagytam továbbra is ázni, hogy megszívja magát.
Betettem egy alufóliával bélelt serpenyőbe, a sarkait visszahajtottam, s 200 C fokra (hőlégkeverés) előmelegített sütőben 20 percig sütöttem, időnként ránéztem, s megráztam a serpenyőt. A fóliát szétnyitottam, spricceltem rá egy kis vizet, s tovább sütöttem. Amikor szétnyílt, kivettem, hagytam hűlni, hogy meg tudjam pucolni. Közben eszegettem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.