Elkészítés: Pucolás után a krumplit hasábokra, a sötőtököt kockára vágom. A szalonnát kettészelem, bevagdosom.
Egy serpenyőbe öntök kevés olajat, elrendezem rajta a káposztát. Teszek rá háromba tépett babérlevelet, megszórom borssal és köménnyel. Rárakom a mindkét oldalán villával megszurkált kolbászokat és a szalonnaszeleteket. Körberakom a krumplival és a tökkel.
Berakom a 180 C fokra (hőlégkeverés) előmelegített sütőbe.
30 perc elteltével a kolbászt és a zöldségeket megfordítom, majd tovább sütöm, meglocsolom borral, és grill fokozaton még 10 percig sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.