A vöröshagymát meghámozzuk, és apróra vágjuk. A petrezselymet leöblítjük, felaprítjuk.
A vajat habosra keverjük, hozzáadjuk a hagymát, a paprikát, a petrezselymet, sóval, borssal fűszerezzük.
A vajat egy darab fóliába tekerve rúddá formázzuk, és a hűtőbe tesszük.
A kukoricákat a grillrácsra fektetjük, és kb. 15 percig grillezzük. Közben gyakran megforgatjuk. Végül egy-egy szelet vajat fektetünk rájuk, és hagyjuk elolvadni.
Melegen fogyasztjuk.
Megjegyzés
Csodásan finom a csemege kukorica grillen elkészítve.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.