Elkészítés: A kb. 2 kilónyi nyelvet forrásban lévő vízbe mártogatva megpucoljuk a fehér színű külső hámtól. Utána fűszeres, vöröshagymás, fokhagymás vízben feltesszük főni. Ha van, használjunk kuktafazekat. Ne sajnáljuk a hagymaféléket, bőven tegyünk bele.
Amikor már félig megpuhult a nyelv, teszünk rá bőven fehér zsírt. Azért bőven, mert isteni finom a zsírja kenyérre kenve, kovászos uborkával. Addig sütjük a nyelvet, míg megpirosodik a külseje. Tört krumplival vagy rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.