Elkészítés: A babapiskótát lereszeljük, és a kimagozott, apróbb darabokra vágott cseresznyével, a vaníliás cukorral és a fahéjjal összekeverjük. Egy tepsibe sütőpapírt terítünk, és ráültetjük a felezett őszibarackokat (az aljára kis talpat vághatunk, akkor nem fog eldőlni).
A barackokba töltjük a cseresznyés keveréket.
A tojások fehérjét a cukorral kemény habbá verjük, majd óvatosan hozzáadjuk a darált diót. Végül a megtöltött barackok tetejére kis halmokat teszünk. Előmelegített sütőben, közepes hőmérsékleten addig sütjük, míg a hab szép piros lesz. Melegen tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.