Elkészítés: A megtisztított vöröshagymát apróra vágjuk, és kevés olajon üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a húst, és kevergetve megpirítjuk. Sóval, borssal fűszerezzük, majd belekeverjük a zsemlemorzsát.
Ha kissé kihűlt, beletöltjük a paprikákba, és kivajazott hűálló tálba egymás mellé fektetjük.
A tejfölt összekeverjük a tojássárgájával, sóval, és 2-3 csipet pirospaprikával. Majd leöntjük vele a paprikákat.
Előmelegített sütőben 180 C-on kb. 30 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.