Elkészítés: A megtisztított vöröshagymát apróra vágjuk, és kevés olajon üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a húst, és kevergetve megpirítjuk. Sóval, borssal fűszerezzük, majd belekeverjük a zsemlemorzsát.
Ha kissé kihűlt, beletöltjük a paprikákba, és kivajazott hűálló tálba egymás mellé fektetjük.
A tejfölt összekeverjük a tojássárgájával, sóval, és 2-3 csipet pirospaprikával. Majd leöntjük vele a paprikákat.
Előmelegített sütőben 180 C-on kb. 30 percig sütjük.
2024.12.13.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.