A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, sűrűn bevagdossuk (ügyeljünk arra, nehogy átvágjuk). Kivajazott tűzálló tálba ültetjük, a vágott résszel felfelé. Sütőbe toljuk és 20 percig elősütjük. A tejszínt és a tejfölt összekeverjük, sóval, fehér borssal, összevágott zsályalevelekkel fűszerezzük. A burgonyára öntjük és további 30-40 percig sütjük. Megszórjuk a reszelt füstölt sajttal, a durvára őrölt borssal és további 5 percre visszatoljuk a sütőbe. Salátával kínáljuk.
2024.11.29.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.