A pulykacombot enyhén sós vízben megfőzzük, alaplét készítünk belőle. Kicsontozzuk. Közben sütőbe tesszük a kisebb kockákra vágott, megsózott, és olívaolajjal megcsorgatott tököt, 15 percre.
A többi zöldséget, és a húst is csíkokra vágjuk.
A hagymát kevés olívaolajon megdinszteljük, majd a húst hozzátesszük és fehéredésig pirítjuk.
Beletesszük a sárgarépát, a zellert és a paradicsomot, a paradicsomszószt, a kimagozott, karikákra vágott csilit, hozzáadjuk a kurkumát, valamint a fokhagymát. A kurkuma szép színt, különleges ízt ad a piláfnak. A hámozott paradicsomokat szétnyomjuk a serpenyőben. Sózzuk, borsot őrlünk rá, majd fedő alatt pároljuk.
Kevés főzés után, beletesszük a csíkokra vágott kápia paprikát és két bögre rizst.
Az alaplével felöntjük annyira, hogy bőven ellepje. A rizs fel fogja szívni a fűszeres lét. Elkeverjük a közben megsült sütőtök darabokkal is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.