Elkészítés: Egy dl langyos, cukros tejben felfuttatjuk az élesztőt. A kétféle lisztet átszitáljuk, és a tojássárgájával, zsírral, sóval, felfuttatott élesztővel, a maradék tejjel hólyagos tésztává dagasztjuk. Langyos helyen kb. 45 perc alatt duplájára kelesztjük.
A töltelékhez a hagymát megtisztítjuk, finomra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, és az olajon megfonnyasztjuk.
A megkelt tésztát ujjnyi vastagra nyújtjuk, megkenjük töltelékkel, derelyemetszővel háromszög alakúra felvágjuk. Egyenként kifli formájúra feltekerjük, sütőpapírral bélelt tepsire rakosgatjuk. Tojássárgájával megkenjük, szezámmaggal vagy köménnyel megszórjuk. 20 percig pihentetjük, előmelegített sütőben közepes lángon 18-20 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.