Elkészítés: A lisztet a csipet sóval, a margarinnal, a tojássárgájával, cukorral, fahéjjal, vaníliás cukorral, kakaóval és a tejfellel összedolgozzuk, cipóra formázzuk, és hűtőszekrényben 15-20 percig pihentetjük. Közben meghámozzuk az almákat, magházukat kivesszük, felvágjuk az almákat apró téglalap alakra, majd kinyomunk rájuk egy kis citromlét, hogy ne barnuljanak. Ezután kinyújtjuk a cipót kb. 4 mm vastagságúra, pohárral köralakra kiszaggatjuk, minden körre egy darab almát teszünk, majd félbehajtjuk. Sütőpapírral bélelt tepsiben 180 fok mellet sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.