Elkészítés: Kevés cukros tejben felfuttatjuk az élesztőt. A liszthez adjuk a 2 evőkanál étolajat és a felfuttatott élesztőt, ezeket összedolgozzuk annyi tejjel vagy vízzel, hogy ruganyos tésztát kapjunk. 2 cipóra osztjuk, 1,5 órát kelni hagyjuk.
Kelés után az egyik cipót vékony körré sodorjuk, cikkekre vágjuk. Mindegyik cikkre 1-1 darabka szalámit és sajtot teszünk, felcsavarjuk, tetejét lekenjük tojássárgájával, és reszelünk rá sajtot, de szezámmaggal is finom.
Előmelegített sütőbe toljuk, és szép pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.