A burgonyát megmossuk, és vékonyan felkarikázzuk. A kolozsvári szalonnát felszeleteljük, a szeleteket falatnyi darabokra vágjuk.
A krumplikarikákat és a szalonnadarabkákat felváltva nyársakra húzzuk. A fokhagymát meghámozzuk, és összezúzzuk. Néhány csipet sóval összekeverjük és eloszlatjuk a szalonnás-burgonyás nyársakon.
A nyársakat forró grillrácsra tesszük és folyamatosan forgatva aranyszínűre sütjük. Közben szilikonecsetet használva átkenjük őket a szalonnából kicsorgó zsiradékkal. Durvára vágott petrezselyemmel tálalhatjuk.
A nyársakat sütőben is megsüthetjük grillfokozaton.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.