Elkészítés: A burgonyát megmossuk, és héjában, sós vízben puhára főzzük. Még forrón áttörjük krumplinyomón, és kemény tésztát gyúrunk belőle a liszttel, a tojással és pici sóval.
Az apró kockára vágott szalonnát egy serpenyőben megfuttatjuk és kihűtjük.
A tésztából nudlit készítünk úgy, hogy ujjnyi vastag hurkává sodorjuk, és 5 cm-es darabokra vágjuk, enyhén sós vízben megfőzzük.
Egy kivajazott tálba egymás mellé helyezzük a nudlikat, rászórjuk a megolvasztott szalonnát, és előmelegített sütőben aranybarnára sütjük.
Savanyú káposztával a legfinomabb.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.