Elkészítés: Az apró kockára vágott szalonnát az olajon kiolvasztjuk, majd aranysárágra pirítjuk rajta a finomra vágott hagymát. A felét egy nagyobb tűzálló tálba simítjuk, és a felszeletelt zsemléket félig egymásra helyezve ráfektetjük. A tojásokat a tejföllel, sóval, borssal és szerecsendióval simára keverjük, és a zsemlékre öntjük. A tetejére öntjük a maradék szalonnás hagymát, reszelt sajttal megszórjuk, és forró sütőben addig sütjük, amíg a zsemle a nedvességet magába szívja, és a teteje szép pirosra sül.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.