Elkészítés: A tésztát sós, olajos vízben kifőzzük, leszűrjük, és hideg vízzel leöblítjük. Míg a tészta fő, 2 őzgerincformát kibélelünk a szeletelt szalonnával. A főtt tésztát a túróval és a tojásokkal összekeverjük, és a szalonnával kibélelt formákba simítjuk (ne tegyük teljesen tele, mert a tojások miatt picit feljön), végül a szalonnaszeletek kilógó végeit a tésztára hajtjuk, ha nem érnek össze a végek, még fektetünk rá pár szelet szalonnát. Középmeleg sütőben addig sütjük, míg a szalonna megpirul. Fogyaszthatjuk önáló ételként tejföllel meglocsolva, de köretként is. Én a paprikás csirkét mindig ezzel a körettel készítem.
2025.02.12.
2025.02.15.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.