Elkészítés: A tésztát sós, olajos vízben kifőzzük, leszűrjük, és hideg vízzel leöblítjük. Míg a tészta fő, 2 őzgerincformát kibélelünk a szeletelt szalonnával. A főtt tésztát a túróval és a tojásokkal összekeverjük, és a szalonnával kibélelt formákba simítjuk (ne tegyük teljesen tele, mert a tojások miatt picit feljön), végül a szalonnaszeletek kilógó végeit a tésztára hajtjuk, ha nem érnek össze a végek, még fektetünk rá pár szelet szalonnát. Középmeleg sütőben addig sütjük, míg a szalonna megpirul. Fogyaszthatjuk önáló ételként tejföllel meglocsolva, de köretként is. Én a paprikás csirkét mindig ezzel a körettel készítem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.