Elkészítés:
1.) A húst megmossuk, feltesszük főni. Ha forr a víz, várunk néhány percet, és az egész vizet leöntjük a húsról.
2.) A fazekat kiöblítjük, és újra beletesszük a húsokat, plusz a megtisztított, megmosott zöldségeket. A sárgarépát karikára vágjuk, a fehér répát hosszában ketté, a karalábét és a zellert egészben hagyhatjuk, a vöröshagymát négybe vágjuk, a káposztát pedig felcsíkozzuk (kb. ujjnyi vastagra). Felöntjük az egészet vízzel, és fél literenként 1 erőleveskockát teszünk bele, plusz összesen 5-6 szem fekete borsot. (Nekem kb. 4,5 liter víz fér bele, 9 erőleveskockával).
3.) Takaréklángon, lefedve, kb. 1-1 óra 15 percig főzzük a levest. Ha elkészült, cérnametélttel vagy pici csőtésztával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.