Elkészítés: A húst lebőrözzük, kicsontozzuk, a mellet megformázzuk, a leeső részeket eltávolítjuk. A csontot és a bőrt feldaraboljuk. A zöldségeket megtisztítjuk, a hagymát és a fokhagymát apróra, a sárgarépát és a gyökeret karikákra, a zellergumót kockákra vágjuk.
Nagyobb edényben felforrósítjuk a margarint, megpirítjuk rajta a zöldségeket. Hozzáadjuk a csirke csontját és bőrét, felengedjük a húslevessel, majd ha felforrt, beletesszük a csirkemellet is. Sózzuk, borsozzuk, belekeverjük a sáfrányos szeklicét, és kis lángon 50 percig főzzük.
A csibemájas palacsintához a lisztet simára keverjük a tejjel, 3 tojással és egy csipet sóval. A petrezselyem felét a tésztába keverjük. Forró serpenyőben, kevés olajon, a hagyományos módon megsütjük a palacsintákat. A kenyeret beáztatjuk. A hagymát és a fokhagymát meghámozzuk, apróra vágjuk, és a libazsíron megfuttatjuk. Hozzáadjuk a májat, megpároljuk. Ha kihűlt, belekeverünk 1 tojást, a kinyomkodott kenyeret, a maradék petrezselymet. Sózzuk, borsozzuk, az egészet összetörjük (le is darálhatjuk). A tölteléket a palacsintába töltjük, a széleit behajtva felgöngyöljük. A lisztbe, a maradék, felvert tojásba és a zsemlemorzsába forgatjuk, és bő zsírban (olajban) kisütjük. Konyhai papírkendőre szedjük, majd felkarikázzuk.
A levesből kiszedjük a csontokat, a bőrt és a húst. A zöldséges levet felengedjük a tejszínnel, összeturmixoljuk. Visszatesszük a tűzre, még egyszer felforraljuk, hideg vízzel elkevert keményítővel besűrítjük. Kockára vágjuk a csirkemellet, és a levesbe keverjük. Tejföllel díszítve, a palacsintával kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.