Elkészítés: A gnocchit forró sós vízben megfőzzük, leszűrjük, és egy tálba tesszük. Melegen tartjuk.
A vajon a lisztet megpirítjuk, felöntjük a tejszínnel, összefőzzük, és a parmezánt is hozzáadjuk. Végül a szarvasgombakrémet és a szarvasgombás olajat is belekeverjük. (Elég intenzív az ízük, ezért csak utána ízesítjük!) Kóstolgatjuk, ha kell, ízesítjük még sóval, borssal ízlés szerint.
A gnocchit a forró szószhoz keverjük és azonnal, frissen tálaljuk. A tetejéről a parmezán nem hiányozhat.
2025.02.15.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.