Elkészítés: A gnocchit forró sós vízben megfőzzük, leszűrjük, és egy tálba tesszük. Melegen tartjuk.
A vajon a lisztet megpirítjuk, felöntjük a tejszínnel, összefőzzük, és a parmezánt is hozzáadjuk. Végül a szarvasgombakrémet és a szarvasgombás olajat is belekeverjük. (Elég intenzív az ízük, ezért csak utána ízesítjük!) Kóstolgatjuk, ha kell, ízesítjük még sóval, borssal ízlés szerint.
A gnocchit a forró szószhoz keverjük és azonnal, frissen tálaljuk. A tetejéről a parmezán nem hiányozhat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.