Előkészítés: A szedret és a málnát megmossuk, alaposan lecsepegtetjük, négyfelé osztjuk. A tejszínt habosra verjük a porcukorral, majd habzsákba vagy nylonzacskóba töltjük. A vaníliakrémet elkészítjük a csomagoláson szereplő utasítás szerint, négyfelé osztjuk, és langyosra hűtjük.
Elkészítés: A szedret négy hosszú koktélpohárban elosztjuk (négyet félreteszünk a díszítéshez), és meglocsoljuk 1–1 evőkanál rummal. A tejszínfagylaltból 2–2 kanálnyit rákanalazunk, majd kicsit elegyengetjük. Ráöntjük a vaníliakrémet, és szépen elosztjuk rajta. Mindegyik tetejére málnát teszünk, a közepére pedig nyomózsákból tejszínhabrózsákat nyomunk úgy, hogy a málna kilátszódjon. A habkupacok közepébe egy-egy szedret pottyantunk, és félórára betesszük a hűtőszekrénybe.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.