Elkészítés: A tésztához 30 dkg lisztet, 1 tojássárgáját, 10 dkg zsírt vagy 15 dkg margarint, 10 dkg porcukrot, 1 kanál kakaót, 1/2 csomag sütőport kevés tejjel összegyúrjuk. Két lapot sütünk belőle.
A krémhez 25 dkg margarint 20 dkg porcukorral habosra keverünk. 3 dl tejet 5 csapott kanál liszttel sűrű péppé főzünk, kihűtjük. Amikor kihűlt, 1 csomag vaníliás cukrot keverünk bele, és apránként a cukros vajhoz vegyítjük, jó habosra kikeverjük. A krém egyik felét rákenjük a megsült és kihűlt lapra, utána befedjük rumba mártott babapiskótával. A maradék krémet a piskótára kenjük, és befedjük a másik lappal. Tetejére fehér mázat kenünk vagy vaníliás porcukorral meghintjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.