Elkészítés: A tonhalkonzervet egy tálba tesszük, és villával a guszta hús-darabokat összetörjük. Ha növényi olajban eltett tonhalunk van, akkor nem kell hozzá túl sok olívaolaj. Ha nem, akkor a sós levet leöntjük, és olvaolajat adunk hozzá. A lilahagymát apróra vágjuk, az olajbogyókat szintén. (Én a feketét szeretem, de ízlés kérdése.) A felvágott paradicsom-gerezdeket megszabadítjuk a belső magos résztől, és csak a kemény húst használjuk, apróra vágva ezt is. Sózzuk, borsozzuk, bőven meghintjük a fűszerekkel.
Legjobb érlelni picit hűtőben, néhány órát. Aztán kétszersültre vagy akár extrudált kenyérre halmozva ellenállhatatlan fenséges eledel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.