Elkészítés: A rozscipót éles késsel tortaszerűen rétegekre vágjuk, és mindegyik kerek lap tetejét megkenjük vajjal.
A körözött hozzávalóit jól összekeverjük. A felsorolt alapanyagokkal ízlés szerint, felváltva megtöltjük az egymásra helyezett kerek lapokat.
A kész cipót fóliába tekerjük, egy nehezékkel kicsit lepréselve néhány órára hűtőszekrénybe tesszük.
Tálaláskor tortaszerűen szeletelve kínálhatjuk a szendvicstortát. Aki nem szereti a halat, kihagyhatja a töltelékből, vagy helyette főtt sonkát, főtt tojást is használhat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.