Elkészítés: A bőrös karajt kicsontozom, csontja jó lesz egy levesnek. A húst felszeletelem úgy, hogy centinként bevágom, de csak minden második bevágásnál szeletelem, így tölthető hússzeleteket kapok. A szeleteket kívül-belül sózom, borsozom, félreteszem. A savanyú káposztát egyszer átmosom.
A szalonnát, a májat, a tisztított gombát, a hagymát apróra vágom, és zsíron összepárolom. A tölteléket sóval, borssal fűszerezem, hozzáadom a tojást, betöltöm a húsba, hústűvel megtűzöm, a felhevített zsírban mindkét oldalát hirtelen lesütöm, a borral felengedve puhára párolom. Amikor megpuhult, a húsokat kiemelem az edényből, melegen tartom. A visszamaradt húslében megpárolom a savanyú káposztát.
Hagymás pirított burgonyát készítek mellé. A húst ezzel a körettel és a párolt savanyú káposztával körítem, a pecsenye levével leöntve tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.