Elkészítés: Az avokádót meghámozzuk, félbevágjuk, a magját eltávolítjuk, a húsát összevágjuk, és azonnal meglocsoljuk a citromlével, hogy ne barnuljon meg. A paradicsomot megmossuk, negyedekre vágjuk. A többi zöldséget megtisztítjuk, a pórét vékonyra vágjuk, a fokhagymát és a gyömbért lereszeljük. Az összes megtisztított hozzávalót összekeverjük, sóval, borssal, a finomra vágott korianderrel ízesítjük.
A húst a tojással összekeverjük, sóval, borssal ízesítjük, majd gombócokká formázzuk, és megforgatjuk a szezámmagban. A felforrósított olajban kisütjük.
A salátába a sajtot bekockázzuk, és a salátaleveleken tálalt húsgombócok mellé kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.