Elkészítés: A szezámmagokat aranybarnára pirítjuk száraz serpenyőben, félretesszük egy tálban.
A csíkokra vágott, besózott csirkemellet az olajon megpirítjuk, majd ezt is félretesszük.
A tésztát sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük.
A csirkelevest felforrósítjuk, és a mogyoróvajjal összedolgozzuk. Hozzáadjuk a szójaszószt, a mézet, a szezámolajat és kevés paprikát, majd beleforgatjuk a csirkét és a szezámmagot.
Az így elkészített szószt a tésztára halmozzuk vagy összeforgatjuk, mogyoróval és újhagymával megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.