Elkészítés: A karfiolt megmossuk, és kis rózsákra szedve forrásban levő vízben kb. 15 percig főzzük, majd lecsepegtetjük, a levét eltesszük.
A tojásokat keményre főzzük és négybe vágjuk. A megtisztított vöröshagymát is felkockázzuk, s a felforrósított vajon üvegesre dinszteljük. Ezután hozzáadjuk a zöldborsót, a megtisztítva felkockázott sárgarépát, megpároljuk, majd meghintjük liszttel, s megpirítjuk.
Végül a karfiol főzőlevéből fél liternyivel
felengedjük. A forrástól számított kb. 10 percig főzzük, s ezután besűrítjuk a tejszínnel. Sóval, borssal és szerecsendióval ízesítjük.
A karfiolt a négybe vágott tojásokkal a mártásba tesszük és összemelegítjük.
A zöldségragut felaprózott petrezselyemzölddel és serpenyőben megpirított számmaggal megszórva
tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.