Elkészítés: A tésztát sós vízben megfőzöm. A csirkemelleket csíkokra vágom, majd serpenyőben az olajon átsütöm. Ha már teljesen fehérek, akkor sózom-borsozom, és rászórok egy kevés tárkonyt. Összekeverem, a felesleges levet leöntöm alóla, és így megpirítom. Hozzáadom a szezámmagot is, ezzel is pirítom egy darabig. A csirkét tányérra halmozom, majd ugyanabba a serpenyőbe belerakom a paradicsomot és a hagymákat, egy kicsit összekeverem, majd rárakom a megfőtt tésztát is. Sózom-borsozom. (Ha a serpenyőben nem maradt elég szezámmag, akkor lehet még belerakni.) Így, folyamatosan kevergetve, nagy lángon kissé megpirítjuk. Köretnek én szoktam még mellé kevés zöldbabot és kukoricát rakni (mikróban felengedem, megmelegítem, sózom, és nagyon kevés light vajat rakok rá, isteni :))
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.