A krémhez keverjük össze a habfixálót a cukorral és a vanillincukorral. A tejszínt robotgéppel verjük kemény habbá, közben apránként szórjuk bele a cukorkeveréket.
Töltsünk a tejszínből 3 evőkanálnyit csillagcsöves nyomózsákba és tegyük félre. A maradék habba keverjük bele a darált diót.
A piskótatortát vágjuk 3 rétegre. A szilvalekvárt keverjük át és kenjük meg vele az alsó és a középső tortalapot. A szélénél hagyjunk 1 cm-nyit üresen. Helyezzük az alsó lapot egy tortatálra, majd kenjük rá a habos krém egyharmadát.
Helyezzük rá a második lapot, azt is kenjük meg a krém egyharmadával, végül illesszük rá a legfelső tortalapot.
Nyomjuk össze a tortalapokat, majd a maradék krémet egyenletesen kenjük rá a torta tetejére és oldalára. A nyomózsákból nyomjunk a torta tetejére habrózsákat és a közepükre ültessünk fél diót vagy egy szem mogyorót. Szórjuk meg kakaóval vagy reszelt csokoládéval.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.