Elkészítés:
1. Sütöpapírral kibélelünk egy tepsit. A vajat kikavarjuk a cukorral,vaníliás cukorral és a tojással. A lisztet összevegyítjük a sütőporral, fokozatosan beledolgozzuk a vajkrémbe. A tésztát a tepsibe simítjuk.
2. A sütőt 180 fokra melegítjük. Megmossuk a szilvát, kivesszük a magját, négybe vágjuk. A tojásfehérjéket felverjük a sóval, vaníliás cukorral és a cukorral. Hozzáadjuk a rumesszenciát, a kókuszreszeléket, végül pedig a szilvadarabokat.
3. A szilvás habot rásimítjuk a tésztára, és kb. 40 percig sütjük.
4. Amikor kész van, kivesszük, hagyjuk egy kicsit hűlni. Ezután felszeleteljük, és kivesszük a tepsiből.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.