Elkészítés: A tésztához valókat összegyúrjuk, majd nagy tepszi hátán 4 lapot sütünk.
Az alsó krémhez a szilvát nagyon apróra összevágjuk, és a 8 dl vízben puhára főzzük. A levét leszűrjük, kihűtjük, majd 2 csomag vaníliás pudinggal simára keverjük, és tűzön besűrítjük. Beletesszük a szilvát.
A középső és a felső krémhez a pudingot a tejjel simára keverjük, besűrítjük, kihűtjük. A margarint a porcukorral nagyon habosra keverjük, majd a kihűlt pudinghoz vegyítjük. A felső krémhez hozzáadjuk az apróra összevágott aszalt szilvát.
Az alsó lapra rákenjük a szilvás pudingot, befedjük egy másik lappal, erre jön a vaníliás puding, majd a következő lap, az aszalt szilvás krém, végül az utolsó lap.
A tetejére a tortabevonót vizgőz felett felolvasztjuk, adunk hozzá 2 kanál étolajat, jól összekeverjük, és a tészta tetejére simítjuk. Legalább 3 órát várunk a szeleteléssel.
Bármilyen formára lehet vágni,de szerintem 4x4 cm-es kockára vágva a leggusztább.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.