Elkészítés: Egy keverőtálban a liszthez adjuk a cukrot, majd a vajat, a tojást, a lereszelt almát és a többi hozzávalót, a tejjel pár percig dagasztjuk, amíg a tál falától a tészta el nem válik. Letakarva, langyos helyen kb. 40 percig kelesztjük, közben a gyümölcsöket előkészítjük.
Vajjal kikent, liszttel szórt tepsibe egyenletesen elterítjük a tésztát, elegyengetjük, és kirakjuk szilvával, szőlővel. (A gyümölcsök alját bemártjuk lisztbe, így nem merül a tésztába sülés közben.)
Hideg sütőbe toljuk, 180 fokra állítjuk a hőfokot, és 55-60 perc alatt megsütjük. Langyosan szeleteljük, porcukorral meghintve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.