Elkészítés: A vizet a sóval és az olajjal egy fazékban felforraljuk.
Fokozatosan hozzáadagoljuk a lisztet, és addig keverjük, míg a fazék oldalától a massza el nem válik. A tűzről levéve langyosra hűtjük, és a tojásokat egyenként beledolgozzuk.
Kinyújtjuk, négyzeteket vágunk. A szilvába fahéjas cukrot töltünk és a tésztába tesszük, gombócokat formálunk.
Forró, lobogó vízben főzzük ki, de csak addig kell főzni, míg a víz tetejére feljönnek a gombócok.
Olajon zsemlemorzsát pirítunk, és a gombócokat beleforgatjuk. Porcukorral meghintve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.