Előkészítés: A sütőt 180 fokra (gázsütő 2. fokozat) előmelegítjük. A diót tepsibe tesszük, szétterítjük, és gyakran kevergetve kb. 6-8 percig pirítjuk. Tányérra borítjuk, kihűtjük. A retket megmossuk, karikára szeleteljük. A hagymát megtisztítjuk, és apróra vágjuk. A salátákat levelekre szétszedjük, jól megmossuk, leszárítjuk, és falatnyi darabokra tépkedjük.
Elkészítés: Az öntet hozzávalóit tálkába tesszük, megszórjuk borssal, megsózzuk, és habverővel jól összekeverjük. Nagy, mély salátás tálba tesszük a salátákat, a retket, a hagymát, a diót, és összekeverjük. A salátát az öntettel csak a tálalás pillanatában öntözzük meg.
Munka: kb. 25 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 180 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.