Elkészítés: A kifejtett babot sóval, babérlevéllel és a borral ízesített vízben puhára főzöm, a főzőlében hagyom kihűlni, másnap reggelig.
A paprikákat kicsumázom, a kápiát felkarikázom, a többit felkockázom, a koktélparadicsomokat feldarabolom, a lilahagymát félbe, majd vékony szeletekre vágom, szálaira szedem. A babot leszűröm, lecsepegtetem, és egy keverőtálban a többi hozzávalóval alaposan összedolgozom.
Balzsamecetből őrölt fehér borssal, citromlével és édesítő folyadékkal öntetet készítek, amit a salátámra öntök, jól átkeverem. Végezetül meglocsolom az olívaolajjal. Tálalásig hűtőbe teszem, hagyom jól összeérni az ízeket.
Kétszersülttel és kis pohár száraz fehérborral tálalom, meleg estéken kiváló vacsora, de reggelinek sem utolsó!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.