A tésztát főzzük meg a tasakon olvasható előírás szerint, majd öblítsük le hideg vízzel, és hagyjuk lecsöpögni. Az uborkát mossuk meg, majd karikázzuk föl, a paradicsomot vágjuk cikkekre.
Serpenyőben hevítsünk föl két evőkanálnyi olívaolajat, és pirítsuk meg a kis lapokra szeletelt, megtisztított fokhagymát. Az olívabogyót és a chilipaprikát vágjuk fel.
Egy kis tálban keverjük össze az ecetet, a mustárt és a mézet a maradék olajjal, majd sózzuk, borsozzuk. Keverjük össze a főtt tésztát, a zöldséget, a pirított fokhagymát az öntettel, majd szórjuk meg chilipaprikával és olívabogyóval.
Díszíthetjük vékony parmezánszeletekkel is.
Elkészítési idő: 30 perc
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.