A halfilét nyolc kis szeletté vágjuk. Besózzuk és kivajazott alufóliára fektetve, a sütőben megpároljuk. Közben elkészítjük a fűszervajat. Ehhez a puha vajat sóval, borssal kikeverjük. Háromfelé osztjuk. Az egyikbe belekeverjük a paradicsompürét, a másikba a mustárt és a kurkumát, a harmadikba a felaprított petrezselymet, kaprot és metélőhagymát. A fűszervajat külön-külön alufóliába csomagoljuk és hengerré formáljuk, majd 10 percre a hűtőszekrény fagyasztó részébe tesszük. Kicsomagoljuk és a hengereket 3-4 mm vastagon felszeleteljük. A párolt halszeleteket tányérra fektetjük és mindhárom színű fűszervajból ráhelyezünk 1-1 karikát. Főtt burgonyával kínáljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.