Habosra keverjük a tojások sárgáját a porcukorral, majd váltakozva, kisebb adagokban adjuk hozzá az olajat és a vizet, összekeverjük, beleöntjük a sütőporos lisztet és símára dolgozzuk.
Szétosztjuk annyi felé, ahány színben akarjuk sütni, majd színezzük. Ez a mennyiség 2 db nem túl magas őzgerint formára elegendő. Az őzgerinc formát sűtőpapírral kibéleljük és beleöntjük a masszát, a színek közé is többrétegű sütőpapírt rakunk elválasztónak.
180 fokra előmelegített sütőben 35-40 perc alatt kisütjük. A formában langyosra hűtjük, majd rácsra borítva, a papírt lehúzva hagyjuk kihűlni, ezt követően szeleteljük, kenjük meg krémmel, rakjuk össze, hagyjuk összeérni.
Étcsokis bevonóval leöntjük és megszórjuk a rizsszemekkel. Ferdén szeletelve kínáljuk.
A krémhez habosra keverjük a vajat a porcukorral, ízesítjük, színezzük.
A színezés legyen összhangban a tészta színeivel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.