Egy kuglóf formát kiöblítünk vízzel, majd a gyümölcskocsonya port a felforralt vízben feloldjuk és a formába önjük. Ha elhűlt dermedésig hűtőbe tesszük.
Amíg megdermed elkészítjük a tejszín ízű pudingot. A pudingport 4 evőkanál kristálycukorral, és 4 dl tejjel csomómentesre keverjük, és tűz felett besűrűsítjük. Folyamatos kevergetés mellett kissé elhűtjük, majd a megdermedt gyümölcskocsonyára öntjük, és hűtőbe tesszük.
A vanília ízű pudingot ugyanilyen módon elkészítjük, de még mielőtt felforralnánk kevés kék ételfestéket (1-2 csepp) adunk hozzá. Ezt a réteget a megdermedt tejszínes pudingra öntjük és szintén hűtőbe tesszük.
Elkészítjük a csokoládé ízű pudingport az ismertetett módon, majd úgy öntjük a türkizkék vaníliás pudingréteg közepére, hogy az csak kissé van megdermedve, így a közepébe olvad, majd teljes dermedésig hűtőbe tesszük.
Fogyasztás előtt egy tányérra kifordítjuk, és mint egy tortát szeletenként tálaljuk.
A receptet és a fotót Huszanke felhasználónk küldte. Köszönjük!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.