Elkészítés: A salátát megmossuk, és közepes méretű darabokra szaggatjuk. A karalábét, a répát és a retket megtisztítjuk, és apró darabokra vágjuk, a gombákat negyedeljük. A zöldségeket és a szójacsírát jó alaposan összekeverjük, majd elkészítjük az öntetet. Ehhez az ecetet, a mustárt és az olajat jól elkeverjük, sóval, borssal, cukorral ízesítjük. A szószt ráöntjük a salátára. A napraforgómagot zsiradék nélkül rövid ideig pirítjuk, majd a salátára szórjuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.