Elkészítés: A húst megmossuk, felkockázzuk, sózzuk, bő vízben 5 perce mikróba tesszük puhulni. Ezalatt 1 dl vizet elkeverünk a szójaszósszal, a fűszerekkel és a keményítővel.
A húsról a vizet leöntjük, helyette ráöntjük a szójás szószt, hozzáadjuk a felkockázott kaliforniai paprikát és lilahagymát. Visszatesszük a mikróba, a hús teljes puhulásig főzzük, ez nálam körülbelül 10 perc volt, közben többször kivesszük átkeverni.
A quinoát egy szűrőben átmossuk, bő vízben (2-3-szoros) mikróba tesszük, picit sózzuk, és 600 W-on 15 perc alatt megfőzzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.