Előkészítés: A húst megtisztítjuk, megmossuk, leszárítjuk, és kis kockákra vágjuk. A kakukkfüvet leöblítjük, felaprítjuk.
Elkészítés: Az olajat felforrósítjuk, és a húst fehéredésig pirítjuk benne. Sózzuk, borsozzuk, beletesszük a kakukkfüvet, kevés víz hozzáadásával pároljuk. Közben a zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk, vékonyra szeleteljük, a pórét karikákra vágjuk. A szőlőt megmossuk, félbevágjuk, kimagozzuk. Amikor már majdnem puha a hús, beletesszük a zöldségeket és a póréhagymát. Megszórjuk liszttel, elkeverjük, kicsit összepirítjuk, majd 1 liter vizet öntünk hozzá. Kíméletesen főzzük. A tojást összedolgozzuk a liszttel, kevés vízzel, és egy csipet sóval ízesítjük. Amikor a hús puha, beleszaggatjuk a galuskákat. Beleszórjuk a petrezselymet, beletesszük a félbevágott, kimagozott szőlőszemeket, és hozzáadjuk a citrom levét. Összeforraljuk, ha szükséges, még ízesítjük, és tálalhatjuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 75 perc múlva
1 adag: 360 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.