Elkészítés: A krumplikat megpucoljuk, kb. 2 cm-es darabokra felkockázzuk. Egy nagy, mélyebb tepsi alját kiolajozzuk, egyenletesen elterítjük rajta a krumplit, és mindenütt átforgatva megsózzuk. A lilahagymákat összesen 8-10 darabba vágjuk, ezeket, a fokhagymagerezdeket, a megmosott szőlőszemeket egyenletesen elosztjuk a krumpliágyon, majd meglocsoljuk a bor és mustár keverékével, és meghintjük a dióval.
A csirkecombokat is megmossuk, leszárítjuk, besózzuk, megszórjuk kakukkfűvel és snidlinggel, majd ráhelyezzük a krumplis rétegre.
Alufólia alatt 210 fokon 50 percig puhára sütjük, majd levesszük a fóliát, és további 10-15 percig pirítjuk. Forrón tálaljuk, lehetőleg a főzéshez használt bor kíséretében.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.