Elkészítés: Az előkészületek igényessége a siker záloga. Először készítsük el a borkrémet. A muskotályos bort, vizet, cukrot és a pudingport sűrű krémmé főzzük. A habosra kevert margarinhoz adjuk a krémalapot, és kihabosítjuk. A gyümölcszselét vízzel felfőzzük, majd lehűtjük. A piskótalapból pogácsaszaggatóval kis korongokat szúrunk ki. A korongok a grillázshenger talpai lesznek. Ezután készítjük el a grillázst. A cukrot dobos cukor színűre, aranysárgára olvasztjuk, hozzáadjuk a felszeletelt mandulát, olajozott sütőlapra ellapítjuk, és vékonyra kinyújtjuk. Ügyeljünk arra, hogy a grillázsunk egyenletes vastag legyen. Ezután 12 x 4 cm-es téglalapokra felvágjuk, és a nyújtófára felhajtva dermesztjük. A fáról lehúzva töltjük. A piskótalapra kerül a henger, és abba a borkrém. Ha a hengerben lehűlt és megdermedt a krém, a piskótatalp felőli részét olvasztott csokoládéba mártjuk, és zsírpapírra tesszük. A hengereket ezután szőlőszemekkel díszítjük. A gyümölcsöt a hideg zselével fényezhetjük. Igen mutatós, nagyon különleges desszert, megéri ennyit pepecselni vele.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.