Elkészítés: A tojásból a cukorral és a sütőporos liszttel piskótatortát sütünk. Amikor kihűlt, 3 részre vágjuk.
Körülbelül 15 dkg szőlőt kimagozunk, és kisebb darabokra vágjuk. A krémhez a túrót kikavarjuk a porcukorral, a citrom reszelt héjával, 1 csomag vaníliás cukorral, és hozzáadjuk az apróbb darabokra vágott szőlőt. Ezután a tejszín felét felverjük keményre, és óvatosan összekeverjük a túrókrémmel.
Az egyik lapra rákenjük a túrókrém felét, kb. 25 percre hűtőszekrénybe tesszük, majd a krémre ráhelyezzük a második tortalapot is, és rákenjük a túrókrém másik felét is. Ismét hűtőszekrénybe tesszük kb. 25 percre. Ezután kivesszük a hűtőből, és a tetejére tesszük az utolsó tortalapot. Felverjük a tejszín másik felét 3 csomag vaníliás cukorral, és rákenjük a torta tetejére és oldalára. A torta oldalára rálapogatjuk a pirított mandulaforgácsot, a tetejére is szórhatunk egy keveset, végül egész szőlőszemekkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.