Elkészítés: A bordaszeleteket kiverjük, széleit bevágjuk, megsózzuk, borsozzuk, majd lisztbe mártva mindkét oldalukon forró zsírban ropogósra sütjük. Alufóliában félrerakjuk.
Ezután a gombát megmossuk, kockákra vágjuk, a paradicsomot szintén felkockázzuk, a petrezselymet finomra daraboljuk, s a hús visszamaradt zsírjában megpirítjuk a gombát és a paradicsomot, sóval, borssal ízesítjük. Meghintjük petrezselyemmel, majd felengedjük musttal. Végül beletesszük a bordaszeleteket, és még egyszer felforraljuk.
Petrezselymes rizzsel vagy főtt petrezselymes burgonyával tálaljuk a szüreti borjúbordát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.