Elkészítés: Egy bográcsban a felkockázott füstölt szalonnát zsírjára sütjük (ha szükséges, kevés olajjal vagy zsírral kipótoljuk), majd az apróra vágott vöröshagymát megpirítjuk benne, és a tűzről levéve hozzáadjuk a pirospaprikát. Ezt követően hozzáadjuk a darabolt szürkemarhahúst, és felengedjük vízzel. Sóval, borssal ízesítjük, hozzáadjuk az Erős Pistát, a zöldpaprikát és a paradicsomot, majd amikor felfőtt, beletesszük a lecsót is, és a húst puhára főzzük.
Amikor elkészült, sós főtt burgonyával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.