Elkészítés: A húst leöblítjük, leszárítjuk, a hártyáktól megtisztítjuk, kb. 8 részre daraboljuk. A puha húst ujjainkkal meglapogatjuk, sózzuk, borsozzuk, vékonyan mustárral megkenjük, finoman belemasszírozzuk a fűszereket, kb. fél órát pihentetjük.
Felhevített olaj-vaj keverékében mindkét oldalukat rövid idő alatt közepes hőfokon enyhe pirosodásig sütjük, melegen tartjuk.
A mártáshoz a vajat habzásig hevítjük a liszttel, felengedjük hideg tejjel, kevergetve összeforraljuk. A darabolt sajtot beletesszük, olvadásig kevergetjük, közben ízesítjük borssal, szerecsendióval, citromlével, sóval.
Tálalhatjuk különféle körettel, esetemben párolt rizs és párolt vegyes zöldség volt a körete. A körettel célszerű a főzést kezdeni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.