Elkészítés: Vegyük elő kedvenc teflonserpenyőnket, és némi olaj hozzáadásával pirítsuk meg benne a darált húst. Keressük meg legszebb salátástálunkat, és veselkedjünk neki az ételkészítésnek.
Vágjuk finomra a vöröshagymát, tépkedjük apróra a salátát, karikázzuk fel az olívát. Magozzuk ki és kockázzuk fel az avokádót. Szeljük cikkekre a paradicsomot, s ha ezzel elkészültünk, mindezeket öntsük a salátástálba, és forgassuk össze. Ha a darált hús már meghűlt, uccu neki, keverjük bele azt is. Öntsük rá a lecsepegtetett babkonzervet, a kukoricachipset, a reszelt sajtot és a karikákra vágott uborkát. Laza csuklóval ismét keverjük össze.
A paradicsomlevet elegyítsük az ecettel, a cukorral, az olajjal, és ízesítsük a Worchesterrel, sóval, borssal. Öntsük rá a salátára, és már tálalhatjuk is.
Kínáljunk mellé forró pirítóst és 16 C fokos kékfrankost.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.