Elkészítés: Vegyük elő kedvenc teflonserpenyőnket, és némi olaj hozzáadásával pirítsuk meg benne a darált húst. Keressük meg legszebb salátástálunkat, és veselkedjünk neki az ételkészítésnek.
Vágjuk finomra a vöröshagymát, tépkedjük apróra a salátát, karikázzuk fel az olívát. Magozzuk ki és kockázzuk fel az avokádót. Szeljük cikkekre a paradicsomot, s ha ezzel elkészültünk, mindezeket öntsük a salátástálba, és forgassuk össze. Ha a darált hús már meghűlt, uccu neki, keverjük bele azt is. Öntsük rá a lecsepegtetett babkonzervet, a kukoricachipset, a reszelt sajtot és a karikákra vágott uborkát. Laza csuklóval ismét keverjük össze.
A paradicsomlevet elegyítsük az ecettel, a cukorral, az olajjal, és ízesítsük a Worchesterrel, sóval, borssal. Öntsük rá a salátára, és már tálalhatjuk is.
Kínáljunk mellé forró pirítóst és 16 C fokos kékfrankost.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.