Elkészítés: A füstölt és a húsos szalonnát felkockázom, kiolvasztom, a zsiradék felét (szalonna nélkül) egy nagyobb lábosba öntöm át. A szalonnás zsíron megpirítom a hagymákat. Pirospaprikát szórok rá, majd beleöntöm a kockára vágott krumplit és a zöldbabot, némi vízzel összepárolom. Akkor készült el, ha a víz lefőtt róla, a krumpli puha, a bab pedig roppanós állagú.
Közben a lábosban várakozó zsiradékon megpirítom a csuszatésztát, majd megfőzöm. Leöblítem, és a készre főtt zöldbabos egytálhoz keverem. Sózom, borsozom, pár percet párolom még.
Tejföllel és savanyúsággal tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.