Előkészítés: A csirkeaprólékot megmossuk, annyi vízben, amennyi éppen ellepi, feltesszük főni. A zöldségeket megtisztítjuk, kockára vágjuk, megmossuk, és a forrásban lévő aprólékhoz adjuk. Megsózzuk és lefedve, kis lángon főzzük.
Elkészítés: Közben a paprikát, a paradicsomot megmossuk, kisebb darabokra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk, és az olajon megfonnyasztjuk. Beleszórjuk a tarhonyát, szüntelenül kevergetve megpirítjuk, pirospaprikával meghintjük, és kevés vizet öntünk rá. Belekeverjük a paprikát, a paradicsomot, és a zöldséges csirkeaprólékhoz adjuk. Lassú tűzön, fedő alatt együtt pároljuk. A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, kis kockákra vágjuk. Ha a hús már majdnem puha, beletesszük a felkockázott burgonyát, és kb. 15 perc alatt készre főzzük. Finomra aprított petrezselyemmel meghintve tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 598 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.