Előkészítés: A csirkeaprólékot megmossuk, annyi vízben, amennyi éppen ellepi, feltesszük főni. A zöldségeket megtisztítjuk, kockára vágjuk, megmossuk, és a forrásban lévő aprólékhoz adjuk. Megsózzuk és lefedve, kis lángon főzzük.
Elkészítés: Közben a paprikát, a paradicsomot megmossuk, kisebb darabokra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk, és az olajon megfonnyasztjuk. Beleszórjuk a tarhonyát, szüntelenül kevergetve megpirítjuk, pirospaprikával meghintjük, és kevés vizet öntünk rá. Belekeverjük a paprikát, a paradicsomot, és a zöldséges csirkeaprólékhoz adjuk. Lassú tűzön, fedő alatt együtt pároljuk. A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, kis kockákra vágjuk. Ha a hús már majdnem puha, beletesszük a felkockázott burgonyát, és kb. 15 perc alatt készre főzzük. Finomra aprított petrezselyemmel meghintve tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 598 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.